2012. április 15., vasárnap

Szoptatóspárnák....

Újra esedékessé vált a szoptatós párna. Nagynéni leszek nemsokára megint, a tervek szerint két hónap múlva - ha Bálint is úgy akarja :).
Egyszerre kettő készült, és ezek már huzattal. Boti néha "megviccelte" nővérem és a szopipárna balesetes lett. Nagyon nehéz volt mosni, de így már könnyen kezelhető a nem tervezett folt kitisztítása is, csak gyorsan kell huzatolni :)


Nemsokára jövök a Bálint Birodalma képekkel is, mint Botinál. :)

Katica

Ha húsvét akkor Boti sem maradhat ajándék nélkül:



Ezt a katica bogarat először tanuló játéknak szántam. Van a pocakjában egy kis cipzáros zseb, az egyik pötty egy gomb, a másik szárny tépőzárral van lerögzítve, míg a két szárnyat cipőfűzőként lehet összefogni. Úgy tűnik a játék még annyira nem érdekli, viszont remek párna. :)

Horgolt epres táska

Ezt a csodás kis táska ötletet ezen a blogon találtam még régebben, sajnos leírás nem volt elérhető ezért  saját tudásomra kellett hagyatkozom és néhány bontás után sikerült is elkészítenem. Nekem nagyon tetszik és a keresztlányom is nagyon örült a "nyuszi" ajándékának. 




Az egész egyszerű rövid-, egy- és kétráhajtásos pálcák. Írtam utólag egy leírást, hogy hogyan készítettem, majd az alapján megpróbálok még egyet készíteni és ha sikerül szívesen megosztom másokkal is.
A bélése egyszerű piros pöttyös anyag és egy kis mágneszár a pántja meg két hosszú pánt amit masniba lehet kötni a kellő mérethez, így remélhetőleg nem növi ki hamar.