2010. október 18., hétfő

Napocska szalagokkal

Nagyon egyszerű kis napocska. Hozzávalók: kék sárga nagy kör a fejnek, két kis kör az arcpírnek, sok sok szép sárga szalag 10-15 cm-es darabokban - tökéletesek a maradékok, és hímzőfonal a szemekhez és szájhoz. Az elkészítésnél a legfontosabb, hogy figyelni kell a szalagok megfelelő elhelyezéséhez, hogy elegendő részük legyen a napocska belsejében, hogy ne lehessen kitépni. A szalagokat úgy gombostűztem be, hogy a gombostű  a napocska feje közepe felé nézett, és bőven elfért mellette körbe a varrótalpam. Az arcot, hogy piros pozsgás legyen két kis applikált körrel díszítettem és még varrás előtt ráhímeztem a kis csillag szemeket és "v" alakú mosolygós szájat is! 
Botié lett, hogy ha meglátja ő is mosolyogjon, bár még nem értékeli, remélem hamarosan jó pajtása lesz. 

És nagy öröm volt számomra, hogy múlt héten elfoglalta kicsiny birodalmát és remélem sok szép álmot hozott neki a mézes macik serege. :)

1 megjegyzés:

  1. Verus,
    összegezve a sok mindent amit készítettél már, tudod mindig megmondom mi mennyire tetszik, és bár nehéz összehasonlítani a tárgyakat különbözőségük folytán, nekem eddig egyértelműen a Botinak szánt dolgok tetszettek leginkább, és a táskák. utóbbiak azért mivel nagyon is el tudnám/om hordani őket:) a játékok, és a kiságy mindennel ami hozzá tartozik pedig azért igazán jó, mert bár a kis Boti ezeket még most nem tudja értékelni, de valószínűleg később ezek lesznek a kedvenc tárgyai, amiket a nagynéni készített:)

    VálaszTörlés